500 ML*5 DST Ink Film Prenos Atramentu Pre DST Priamy Prenos Film Atramentová Tlačiareň Pre DST Tlač PET Film, Tlač A Prenos

0 Hodnotenie Zákazníkov
€287.51 €143.75
Farba
Veľkosť:

DST Atrament základné Informácie

Lepšie vedieť, ako DST - Priamy Prenos Film je nová technológia, ktorá dáva výhodu pre osobu, tlač transfery na výzdobu na bavlna, polyester, 50/50 zmesi, koža, nylon, a viac bez nutnosti stlačte A+B papiere ako v bielej toner tlačiarne.Môže to prevodom na akýkoľvek materiál, odevy.A to je pri T-shirt dekoratívne priemyslu na novú úroveň.

Výhody DST atrament

1. Biely atrament má silné pokrýva silu a dobrý belosť;

2. Kompatibilita bielym atramentom a farebný atrament je dobré, a môže tlačiť bielym atramentom a farbu atramentu s väčšie množstvo bez vzájomného prieniku;

3. Biely atrament a farbu atramentu sú vytlačené na prenos tepla film s vysokou farby, hustoty, bez zubov, a svetlé farby;

4. Po prevode, ruky sa domnieva, mäkké, s dobrou stretchability a odolnosti.

5. Vysoká stálosť farieb na suché a mokré trenie, farebnú stálosť na pranie, a stálosť potu (nad úroveň 4);

6. Malé slovo tlač je jasné, prášok rovnomerne na atrament, a stálosť je dobré.

Produkt Výučby

Značka: KACIERR

Názov produktu: DST Atrament, Film Prenos Atramentu

Farba: BK C M Y WH

Kapacita: 500 ml/Fľaša, CMYKW, spolu:2500ML.CMYKWW, spolu:3000ML

Skladovateľnosť: KCMY - 12months WH - 6 mesiacov

Produkt Advange: Svetlé Farby; Nie Zaniesť; Nové Vylepšené

Vhodné Tlačiareň

Pre Všetky Modifikované Epson Ploche DST Tlačiareň Pre Všetky tlačovej hlavy Epson Veľký Formát DST Tlačiareň

1.Upraviť jeden Epson tlačiarne na DST Tlačiarne, alebo kúpiť DST tlačiareň od nás.A prípravu Teplej Stlačte stroj, Horúce stlačte sheets, Rúra, AcroRip9.03 software a spotrebný materiál súprava (DST Atrament, Horúce taveniny Prášok, PET Fólie, Vysávač atď.)

2.Inštalácia AcroRIP softvér: - vypnite Antivirus - Stiahnuť AcroRIP 9.0.3 potom Nainštalujte - Vylúčiť AcroRIP priečinok v programe Windows Defender Antivirus. - Download Visual C++ potom Nainštalujte - Reštart Počítača - Vložte USB Dongle - Otvorte AcroRIP Biela Ver.9.0 - Set-up nastavenia a Začať Tlačiť

3. AcroRIP nastavenie, ako atrament nastavenie Tlače farba prvý a Farieb+Biela, atď.

4.Tlač.tlač farebných prvý, potom biele.

5.Powdering.trasenie prášok na PET film, nech taveniny prášok držať tlačený vzor, a potom striasť prebytok taveniny prášok.

6.Sušenie a topenia.Dajte film do Rúry, nastavte teplotu na 140-150℃, pečieme na 3-5 minút.po upečení, skontrolujte, či topenia je dobre.

7.Stlačením.Po kontrole, že topenia je dobré, dať tlačené film na pripravené T-shirt, potom dal jedno teplé stlačte listu na film a potom stlačte.Horúce stlačte teplota je 160-180℃, a čas je 10-20 sekúnd.(O horúce lisovanie plechov, odporúčame používať Teflón list, pergamenu, alebo sulfátový papier.Na Teflón list dáva vytlačiť Lesklý Povrch, Pergamen papier dáva vytlačiť Semi-Gloss Povrch, a kraft papier dáva vytlačiť Matný Povrch. )

8.Sa T-shirt a trhať film. (Všetky parametre sú len pre referenčné účely)

Značky: atramentové kazety hp 500 ml, led dst ps4, tlačiareň a3 dst, epson tlačiareň l13000, dst uv a4 tlačiareň, dst 60 teplomer, epson tlačiareň wf2760, a1 dst tlačiareň, epson dst film, dst film 100.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: w26262

  • Číslo Modelu - DST atrament
  • Kompatibilné Značky - Epson
  • Pôvod - CN(Pôvodu)
  • Druh - Atramentová Náplň Auta
  • Názov Značky - KACIERR