Stelivo Nastaviť Mačky a Kvet 3D Vytlačené Perinu s obliečky na Vankúše Deka Posteľ Kryt Sady pre Spálňa Decor Deti Darčeky

0 Hodnotenie Zákazníkov
€54.50 €35.42
Farba
Veľkosť:

Stelivo Nastaviť Mačky a Kvet 3D Vytlačené Perinu s obliečky na Vankúše Deka Posteľ Kryt Sady pre Spálňa Decor Deti Darčeky

Názov Položky:Perinu Nastaviť (Č Posteľ List & Náplň)

Balenie Obsahuje:1xDuvet Kryt+2xPillowcases(1 obliečka na Vankúš pre Jednu Veľkosť)

Materiál:100% Mikrovlákno

Modely Predaja: Veľkoobchod a Maloobchod a Dropshipping

Funkcia:

1. Módny vzor, vynikajúci dizajn dodáva záhadný a príjemný pocit na vašej spálni.

2. Je vrstva krátke úlety na povrchu tkaniny, ktoré môžu zvýšiť koži-priateľský pocit, a kombinovať s tešiteľ pohodlne.

3. Posteľná bielizeň nastaviť výrobky sú jednostranné tlač , na druhej strane posteľná bielizeň set je farbou v predvolenom nastavení.

Láskavo Pripomienka:

1. Č CUMLÍK alebo VYBAVENÉ LIST

2.Ručné meranie 1-4cm chyba je prípustné.

3.Ak chceš inú veľkosť,prosím, kontaktujte nás.

4.Rôzne krajiny veľkosť je iný,skontrolujte prosím, či je pred zakúpením.Ak vaša deka je 200x230cm ,tak by ste si mali vybrať 200x230cm perinu.

5.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

6.Pranie v práčke alebo Vhodné Strane washwith studenej vody,prosím, samostatne umyť.

Doprava

Tovar z Číny, pre prispôsobené produkty ,je potrebné spracovanie čas dodania trvá približne 7 až 15 dní.Ale tam bude oneskorenie pri vzostupe čas logistiky.Ale prosím, nebojte sa, to bude dodaný v lehote do 15 dní.Väčšina našich položky bude dokončená a dodávaný do 5 pracovných dní.Wil trvať až o 10-20 pracovných dní prijímať položky.Avšak, niekedy tam sú výnimky, a to by mohlo byť kratšie alebo dlhšie.Ak nejaké vzniknú problémy s objednávkou, alebo zmena v tom, ako dlho to bude trvať, aby sa dospelo budete informovaný e-mailom alebo www.zdravyprotein.sk správu okamžite prezrieť.

Vrátenie a Výmena

Budeme akceptovať vráti a vrátenie peňazí, ak je akýkoľvek kvality a iné problémy, prijaté položky.Prosím, kontaktujte nás na vyriešenie problému, ak je závada s produktom, alebo dostanete zlý výrobok,budeme viac ako šťastní, ktoré vám pomôžu vyriešiť problém.

Spätná väzba

Vaše pozitívne a druh spätnej väzby je veľmi dôležité pre naše služby na www.zdravyprotein.sk, budeme vedieť, že ste obdržali vašu objednávku dobre stave a šťastný s položku podľa vášho 4 alebo 5 hviezdičiek spätnú väzbu, kontaktujte nás, ak máte akékoľvek pochybnosti o objednávku alebo položky prijaté po jeho prijatí budeme sa snažiť ponúknuť vám najlepšie riešenie pre vaše nákupné skúsenosti.Budeme veľmi ocenil s spolupráce a láskavosť!

Značky: deti posteľná bielizeň nastaviť nordic štýl, posteľná bielizeň nastaviť silné dievčatá, posteľná bielizeň nastaviť bavlna čierna mačka, moana dievčatá posteľná bielizeň nastaviť, dieťa posteľná bielizeň nastaviť chlapec ninjago, usa deti posteľná bielizeň nastaviť, dieťa posteľná bielizeň nastaviť mario 90, 3d mačka posteľná bielizeň sady, disney deti posteľná bielizeň nastaviť dievčatá, dlhé nohavice nastaviť deti, dievčatá.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: w11399

  • Fabirc Konštrukcia - 90gsm
  • Materiál - 100% Polyester
  • Druh - Duvetcover&2ks obliečka na Vankúš
  • Proces Technika - Základné
  • Farebnú Stálosť (Stupeň) - Národné Normy
  • Štýl - 3D Tlač
  • Hmotnosť - 0.7kg-1.5kg
  • Fabirc Štýl - Obyčajný
  • Aplikácia Veľkosť - 1,0 m (3.3 nohy), 1,2 m (4 stopy), 1.35 m (4.5 nohy), 1,5 m (5 stôp), 1,8 m (6 stôp), 2,0 m (6.6 nohy), 2.2 m (7 ft), 2,5 m (8 ft)
  • Množstvo - 3 ks
  • Vhodné Kraj - Severná Amerika
  • AU/EÚ Jednotný - 1 obliečka na vankúš
  • Pôvod - CN(Pôvodu)